Om WEBROI / Kallevig

WEBROI gjør deg bedre på målbart effektiv markedsføring.

Digital markedsføring er målbart, og kan derfor optimaliseres til å bli både ekstremt kostnadseffektivt og bærekraftig. Men det krever en smidig, fleksibel måte å jobbe på. Enten målet ditt er å spre informasjon eller selge på nett kan jeg hjelpe deg å oppnå dine målsettinger.  Gjennom skreddersydde kurs, workshops, foredrag og direkte oppfølging hjelper jeg deg og merkevaren du representerer til optimal ROI – return on investment.

Jeg er Annette Kallevig og er en erfaren «markedskommunikasjonspotet». Jeg har  jobbet med de fleste typer markedsføring og merkevarebygging i inn- og utland siden jeg startet min karriere som kreatør i New York i det forrige årtusen. Jeg har vært konseptutvikler i reklamebyråer og webbyråer i Oslo og New York, og har siden 2008 spesialisert meg på digital markedsføring og markedskommunikasjon. For kunder av alle størrelser og typer. Både B2C og B2B, kommersielle aktører så vel statlige direktorater – blant annet.

De siste årene har jeg viet mer og mer tid og energi på å spille andre bedre med det jeg kan best. Først som coach og kursholder for næringslivet, så som høyskolelektor. Som leder av bachelor i digital markedsføring nyter jeg å hjelpe neste generasjons digitalmarkedsførere til å bli det beste de kan bli. Studentene på sin side utfordrer meg til å bli en bedre pedagog og kursholder, også for næringslivet.

I en stadig mer «digital first» verden er jeg klar til å kombinere min digitalekspertise med min helhetlige markedsføringserfaring for å spille deg bedre på din markedsføring.

Vil du vite mer om hva dette kan gi deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *