Om WEBROI / Kallevig

WEBROI bidrar til å skape målbart effektiv markedsføring.

Digital markedsføring er målbart, og kan derfor optimaliseres til å bli både ekstremt kostnadseffektivt og bærekraftig. Men det krever en ny, smidig måte å jobbe med markedsføring på. Enten målet ditt er å spre informasjon eller selge på nett kan jeg hjelpe deg å oppnå dine målsettinger.  Gjennom skreddersydde kurs, workshops, foredrag og direkte oppfølging hjelper jeg deg og merkevaren du representerer til optimal ROI – return on investment.

Jeg er Annette Kallevig og er en erfaren «markedskommunikasjonspotet». Jeg har  jobbet med de fleste typer markedsføring og merkevarebygging i inn- og utland siden jeg startet min karriere som Art director i New York i det forrige årtusen. Jeg har vært konseptutvikler i reklamebyråer og webbyråer i Oslo og New York, og har de siste ti årene spesialisert meg på digitalmarkedsføring. For kunder av alle størrelser og typer. Både B2C og B2B, kommersielle aktører så vel statlige direktorater – blant annet.

De siste årene har jeg viet mer og mer tid og energi på å spille andre bedre med det jeg kan best. Først som coach og kursholder, så som høgskolelærer i digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania.

I en stadig mer «digital first» verden er jeg klar til å kombinere min digitalekspertise med min helhetlige markedsføringserfaring for å spille deg bedre på din markedsføring.

Vil du vite mer om hva dette kan gi deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.