Om WEBROI / Kallevig

WEBROI bidrar til å skape målbart effektiv markedsføring.

Digital markedsføring er målbart, og kan derfor optimaliseres til å bli både ekstremt kostnadseffektivt og bærekraftig. Men det krever en ny, smidig måte å jobbe med markedsføring på. Enten målet ditt er å spre informasjon eller selge på nett kan jeg hjelpe deg å oppnå dine målsettinger.  Gjennom skreddersydde kurs, workshops, foredrag og direkte oppfølging hjelper jeg deg og merkevaren du representerer til optimal ROI – return on investment.

Jeg er Annette Kallevig og er faktisk født inn i reklamebransjen. Siden da har jeg jobbet med de fleste typer markedsføring og merkevarebygging i inn- og utland. Jeg har vært konseptutvikler i reklamebyråer og webbyråer i Oslo og New York, og har de siste åtte årene spesialisert meg på digitalmarkedsføring. På kunder av alle størrelser og typer. B2C og B2B. kommersielle aktører og statlige direktorater, for å nevne noen.

De siste årene har jeg viet mer og mer tid og energi på å spille andre bedre med det jeg kan best. Det gjør jeg blant annet som høgskolelærer i digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania/ Westerdals Oslo ACT.

I en stadig mer «digital first» verden er jeg klar til å kombinere min digitalekspertise med min helhetlige markedsføringserfaring for å spille deg bedre på din markedsføring.

Vil du vite mer om hva dette kan gi deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *